
סלט כרוב עם סלרי וחמוציות (צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
מרכיבים
כ-4 מנות
- 1/2 כרוב גדול
- 8-5 גבעולי סלרי
- כ-1/4 כוס חמוציות
- מיץ מ-1/2 תפוז גדול
- מיץ מלימון שלם
- קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- 3-2 כפות שמן זית
- 1 כפית דבש
אופן ההכנה
- חותכים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, כולל העלים. מעבירים לקערה.
- שמים בצנצנת את שאר המרכיבים, למעט החמוציות, ומערבבים לרוטב אחיד. מוסיפים לקערה ומערבבים.
- מפזרים מעל את החמוציות ומגישים.
- עוד מתכונים קלים ומעולים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"