סלט כרוב עם סלרי וחמוציות

מכירים את הסלטים האלה שממשיכים לנשנש גם אחרי שמלאים, כי הם כל כך טעימים? אז הסלט המרענן הזה הוא אחד מהם - ובתור בונוס הוא קל מאוד להכנה

דפנה אוסטר מיכאל

|

27.06.16 10:37

לשימוש בכתבה בלבד סלט סלרי עם כרוב חמוציות
לשימוש בכתבה בלבד סלט סלרי עם כרוב חמוציות (סלט כרוב עם סלרי וחמוציות)

מרכיבים

כ-4 מנות

 

  • 1/2 כרוב גדול
  • 8-5 גבעולי סלרי
  • כ-1/4 כוס חמוציות
  • מיץ מ-1/2 תפוז גדול
  • מיץ מלימון שלם
  • קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 3-2 כפות שמן זית
  • 1 כפית דבש

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, כולל העלים. מעבירים לקערה.
  2. שמים בצנצנת את שאר המרכיבים, למעט החמוציות, ומערבבים לרוטב אחיד. מוסיפים לקערה ומערבבים.
  3. מפזרים מעל את החמוציות ומגישים.

 

  • עוד מתכונים קלים ומעולים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד