ירקות בתנור ברוטב מייפל

במקום להכין שוב ירקות בתנור עם שמן זית (או טריאקי להרפתקנים) צרפו להם מייפל - ותקבלו אותם מקורמלים ועם טעם חדש ומיוחד

אפרת סיאצ'י

|

25.06.16 10:40

לשימוש בכתבה בלבד ירקות בתנור עם רוטב מייפל ירקות במייפל
לשימוש בכתבה בלבד ירקות בתנור עם רוטב מייפל ירקות במייפל (ירקות בתנור ברוטב מייפל)

מרכיבים

4-3 מנות

 

  • 1 בטטה גדולה, חתוכה לפלחים
  • 1 תפוח אדמה גדול, חתוך לפלחים
  • 3 גזרים דקים, חצויים (או 2 כוסות גזר גמדי קפוא)
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשטחים בתבנית.
  3. אופים 50-40 דקות ללא כיסוי, עד שהירקות מתרככים.

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד