
תבשיל חומוס מהיר עם בצל (צילום: דורית מנו-טל אור)
מרכיבים
2 מנות
- מעט שמן לטיגון
- 1 בצל קצוץ
- 1 כוס חומוס מוכן (אפשר מקופסת שימורים)
- 1/2 כוס מים
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- יוצקים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא מקבל גוון חום כהה.
- מוסיפים את החומוס, המים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים מתאדים לחלוטין.
- עוד מתכונים קלים וטעימים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, Sweet Dooly