ופל בלגי ב-73 קלוריות

גרסה בריאה יותר לוופל האהוב: עם קמח כוסמין מלא במקום קמח לבן, ופירות טריים במקום גלידה וקצפת

ופל בלגי בגרסה בריאה יותר (צילום: נטע-חן ליבנה )
ופל בלגי בגרסה בריאה יותר (צילום: נטע-חן ליבנה )

 

 

המרכיבים

(15 יחידות, 73 קלוריות ליחידה ללא תוספות) 

 

  • מכשיר להכנת וופל

 

  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח

 

ההכנה:

  1. טורפים בקערה את הביצים, החלב, השמן והסוכר.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  3. מוסיפים את תערובת המרכיבים הרטובים לתערובת המרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
  4. מחממים תבנית וופלים היטב ומשמנים קלות בספריי שמן.
  5. יוצקים מהבלילה לשקע התבנית ואופים. ברגע שמתחילים לעלות אדים מהתבנית, הופכים לצד השני.

 

 

  • נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת כושר אישית. מתמחה בירידה במשקל ושינוי אורח חיים

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד