איטליה: רק 1:1 למילאן בחוץ מול קטאניה

מחזור 30: רוביניו כבש (34) למוליכה, אבל ניקולס ספולי השווה (57) ויובנטוס תוכל לצמק ביום א' את הפער לשתי נקודות, אם תנצח את נאפולי. לאציו הפסידה 3:1 בפארמה

ynet ספורט

|

31.03.12 08:18

מילאן איבדה נקודות, המאבק בצמרת טבלת הליגה האיטלקית נותר פתוח. המוליכה סיימה הערב (ש') בתיקו 1:1 בחוץ עם קטאניה במחזור ה-30. כעת תוכל יובנטוס לצמק את הפער בצמרת לשתי נקודות בלבד אם תנצח מחר (א') בבית את נאפולי.

 

 

בדקה ה-34 קיבל רוביניו מסירה מזלאטן איברהימוביץ' והעלה את מילאן ליתרון 0:1. ניקולס ספולי השווה (57) ממסירה של ניקולה לגרוטלייה.

 

צילום: AP
זלאטן איברהימוביץ' עם ג'ובאני מרצ'זה מקטאניה (צילום: AP)

מה קרה בליגת העל בישראל?

 

השלישית לאציו הפסידה 3:1 בחוץ לפארמה, לזכותה כבשו הקנייתי מקדונלד מאריגה (5) וסרג'יו פלוקארי (12 ו-71). ליונל סקלוני הבקיע (36) לביאנקוצ'לסטי. יתר משחקי יום א': רומא - נובארה, בולוניה - פאלרמו, קליארי - אטאלנטה, פיורנטינה - קייבו, אינטר - גנואה, לצ'ה - צ'זנה, סיינה - אודינזה.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד