בעוד 11 יום תיפתח, סוף סוף, עונת ה-NBA ושאלה אחת עדיין מרחפת ומטרידה ליגה שלמה: איפה ישחק השנה כריס פול?
עוד ב-ynet ספורט:
- הפועל ירושלים ממשיכה לעשות בושות
- את פיקה מעניינים תארים, הכדורגל פחות
- וריאל מדריד כבר שכחה מההפסד בקלאסיקו
באמתחתו של הרכז המצויין מניו אורלינס, אפשר למצוא כבר שני ניסיונות כושלים להצטרף ללייקרס, אחד נוסף בקליפרס ובליל ספינים ושמועות. אחרי חידוש השיחות בין הקליפרס להורנטס אתמול (ג'), מדווחים הבוקר בארצות הברית כי גם הלייקרס חזרו להיות אופצייה.
אבל יש גם מי שמתבונן על הדברים בצורה קצת אחרת, ואולי מבקש לעצור את השיגעון. "אני אוהב את הקבוצה שלי כמו שהיא עכשיו", כך אמר הכוכב הגדול של הקליפרס, בלייק גריפין הצעיר, ששמח מצירופם של קארון באטלר וצ'אנסי בילאפס בשבוע האחרון. "אני באמת מאמין שיש לנו סגל שיכול לעשות את זה.
אין ספק שהתקופה האחרונה בכל מה שנוגע להעברות בליגה, היא פשוט מטורפת. זה נדמה כאילו כל יום צץ משהו חדש. ברור שנשמח אם הוא (כריס פול) יבוא, אבל אם זה לא יצליח, כולם אצלנו יודעים שיש לנו סגל מספיק חזק להתקדם איתו".
בינתיים, שם גדול נוסף בתקופה האחרונה, דווייט הוווארד, הבהיר היכן הוא רוצה למצוא את עצמו בעונה הקרובה. הסנטר של אורלנדו הבהיר כי אם לא ימשיך בפלורידה, רק אחת משלוש האופציות הבאות תתקבלנה על ידו: לוס אנג'לס לייקרס, ניו ג'רזי נטס והאלופה, דאלאס מאבריקס.