כמו מנת פלאפל, אבל בלי פיתה ובלי פלאפל. מי שבכל זאת רוצה, יכול להוסיף כדורי פלאפל וגם סחוג ירוק.
המרכיבים
- 1 כוס קינואה
- 1 עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות
- 1 מלפפון, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
- 5 מלפפונים חמוצים קטנים, חתוכים לקוביות קטנות
- 6 כפיות טחינה גולמית
- 1/2 כפית מלח ההכנה
ההכנה
.1 שמים את הקינואה בסיר, מכסים במים, מכסים את הסיר ומבשלים כ15- דקות עד שכל המים שבסיר נספגים והקינואה רכה. שוטפים במי ברז קרים ומסננים. מעבירים לקערת הגשה.
.2 מוסיפים את העגבנייה, המלפפון והמלפפונים החמוצים ומערבבים. יוצקים מעל את הטחינה, מתבלים במלח, מערבבים בעדינות ומגישים.
מתכוני קינואה סלט קינואה ובטטה חם קאפקייקס קינואה במלית תפוחי עץ
>> למאגר המתכונים הבריא והדיאטטי