החומרים (ל-4 מנות)

 

  • 1 כוס בורגול
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 1 עגבנייה
  • 1 בצל
  • 5-6 שיני שום
  • 3 לימונים בינוניים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • חופן גרגירי רימונים

 

ההכנה:

 

1. הסלט: משרים את הבורגול בקערת מים (עד לכיסוי מלא) במשך שעה וחצי.

 

2. לאחר ההשריה סוחטים את שאריות המים מהבורגול ומעבירים לקערה.

 

3. קוצצים את הפטרוזיליה (את העלים בלבד), העגבנייה והבצל לקוביות קטנות, וכותשים את השום.

 

4. הרוטב: בבקערה קטנה נפרדת סוחטים את הלימונים, מוסיפים את שמן הזית והמלח ומערבבים.

 

5. יוצקים על הסלט, מערבבים ולפני ההגשה מקשטים בגרגירי רימונים.

 

  • טיפ: יש להמתין חצי שעה עד שטעמי הסלט מתאחדים.

 

 

  • המתכון באדיבות השף חאלד חלילה, מלון רימונים מינרל טבריה

 

__________________________________________________________________________________________

 

>> למאגר המתכונים הדיאטטיים והבריאים

>> כמה קלוריות יש לכם באוכל? בדקו במחשבון התזונה הגדול