Xnet  אוכל  לומדים
שק"ם, מאחוריך: הכירו את השֶקמֶ"ק בצק פריך סוּפר מהיר על בסיס שמן
ענת צרפתי
פורסם: 06.09.17, 10:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 102 תגובות ב-50 דיונים
 
31. 1 כוס זה 120 גרם ?
חנה   (24.02.18)
140 גרם קמח זה יותר מ 1 כוס. מה נכון?
32. מדהים!!!
באמת קל הכנה!   (27.02.18)
חיפשתי בצק פריך פרווה הרבה זמן ועדיף ללא מרגרינה. הכנתי אוזני המן ויצא טעים מאוד!!!
33. תחליף לקרם קוקוס או ממרח טופוטי
שלומי ,   מרכז   (27.02.18)
האם יש תחליף אחר לשמנת פרווה.חלמון? בנוסף לקרם הקוקוס או ממרח הטופוטי?
34. תבנית לקיש
מירב   (08.03.18)
אפשר להכין את הקיש בתבנית מס' 26 במקום 24? צריך לשנות משהו בכמויות החומרים?
35. במקום שקית ניילון, תכניסו לקופדא סגורה
או קערה שעליה צלחת   (21.03.18)
יותר אקולוגי ולא פוגע בסביבה
36. לא טעים לדעתי
(13.04.18)
הכנתי עכשיו עוגיות עם הבצק ולדעתי הוא לא טעים ויש לו איזה טעם לוואי לא נעים שלא ברור לי מה מקורו. אין מה להשוות לבצק פריך מחמאה.
37. שאלה לגבי הקוואקר
רחל   (31.05.18)

הי ענת
תודה על המתכון נראה מעולה
הקוואקר אינסטנט יכול להיות תחליף לעוגות שיש בהם פודינג וניל??זה עושה את אותה עבודה ?
ולפי הבנתי כל קוואקר שאני קונה צריך לטחון ולנפות?שיהיה במקרם ממש טחון כקמח??
38. לא לנטיפי חמאת בוטנים
יהודית ,   צפון   (03.06.18)
בוודאי אנסה את הבצק המומלץ, נשמע מסקרן מאוד. דווקא הרעיון לשים חמאת בוטנים בעוגיית שוקולד קסם לי, אז רצתי לחפש את "הנטיפים" החדשים. אבל, לא, אחרי שראיתי
את הרכיבים שלהם, לא ארצה להשתמש בהם. אעדיף חמאת בוטנים הכי פשוטה וטבעית, ללא תוספת סוכר, כמו שאכלתי בהיותי ילדה. זה כל כך טעים, לא מבינה למה האמריקאים התחילו בכלל להוסיף סוכר לחמאת בוטנים !

אני מקווה שיצליח לי. נראה לי שכדאי לשים את חמאת הבוטנים במקרר כדי שיתקשה קצת לפני הכנת העוגיות ולא יימס מוקדם מדי. אשמח לדעתך.
39. יצא לי דביק
ענת   (10.08.18)
אבל עכשיו בתנור
אמור להיות בצק דביק ?
40. עוגיות עם ריבת פטל וחמוציות- המלצה.
אילנה   (23.08.18)
לפני שאתם מתחילים לגלגל את הרולדות תתאמנו על פלסטלינה או תעברו קורס קונדיטוריה.
41. עוגיות ריבת פטל וחמוציות-המלצה נוספת
אילנה   (23.08.18)
הרבה יותר קל לחלק גוש בצק ל-3 חלקים וכל חתיכה לרדד בנפרד, ואז למרוח בריבה וכו'
42. האם יש אפשרות להפוך את הקיש לטבעוני?
שלומי   (29.09.18)
לקלתית ולמלית יש אופציה טבעונית, אבל הרויאל מכיל ביצים. האם יש אפשרות של אופציה טבעונית לרויאל?
43. גירסה טבעונית
(30.09.18)
אשמח לגירסה טבעונית, תודה
44. יש לך מתכון לפאי שוקולד עם הבצק הזה?
לילך   (18.10.18)
האם צריך לאפות את הבצק לפני שמוסיפים את מלית השוקולד?
45. בצק פריך שקם טעים ונפלא!! תודה ענת
מירי   (02.11.18)
ממש, אבל ממש טעים ומשובח, והעיקר שחזרתי לאפות את העוגות שאני אוהבת בגרסה בריאה יותר ללא מרגרינה
46. קמח ללא גלוטן
נעמה   (17.01.19)
המון תודות על המתכון, ענת!
בדכ אני פשוט מחליפה, ומה שיוצא יוצא - אבל
בגלל שהעצות שלך ככ מדויקות- אני שואלת:)
אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח ללא גלוטן + אבקת אפיה?
47. קוואקר
שרה   (09.03.19)
היי, האם יש אפשרות להחליף את הקוואקר במשהו אחר? או לוותר עליו?
48. מחפשת מילוי פרווה
סיגל   (26.06.19)
האם יש לך הצעה למילוי פרווה ? הבצק פרווה, המילוי לא:-))
49. אפשר בלי לטחון את הקוואקר?
הדס   (19.12.19)
50. קמח מלא
עדי ,   תא   (19.08.20)
האם אפשר להמיר בקמח מלא במקום קמח לבן? תודה
תגובות קודמות
תגובות נוספות