|
1. אין תועלת בריאותית בזרעי פשתן שלמים
מה בריא בזרעי פשתן שלמים? כמו שהם נכנסים לגוף ככה הם יוצאים. לא נעכלים ולא נספגים. זאת, להבדיל מזרעי פשתן טחונים.
|
|
|
2. החימום הורס כל ערך תזונתי בפשתן
|
|
|
עד כמה שידוע לי זרעי פשתן מאבדים את האיכויות שלהם בזמן אפייה/חימום.. אגב, אין כאן סרטון.
|
|
|
2/3 כוס זרעי פשתן טחונים במדידה לפני הטחינה או אחרי?
|
|
|
5. שאלה בלי ציניות: כמה פחמימות נחשב ל ״דל פחמימות״?
זרעי פשתן מכילים כ 30 גרם פחמימות ל 100 גרם. זרעי צ׳יה אפילו יותר מזה. כף סילאן זו עוד תוספת נכבדת של פחמימות. אם אני סופר נכון אז במתכון הזה יש בסופו של דבר 20 - 30 גרם פחמימות ל 100 גרם וזה נשמע לי לא דל פחמימות בכלל. הייתי שמח לקבל הסבר על זה
| |