Xnet  אוכל  מתכונים  עוף
קציצות חזה עוף עם כרובית, כרשה ותרד
דפנה אוסטר מיכאל
פורסם: 02.07.17, 10:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-6 דיונים
 
1. נקרא טוב אך האם אין תבלינים?
(02.07.17)
2. בלי שום? חסר טעם!!!
יוסי   (02.07.17)
איך אפשר בלי שום???????
3. חיפה
א.א.   (02.07.17)
הכנתי את הקציצות היו לי בבית כל המרכיבים והחלטתי לעשות. יצא טעים ומעולה. ממליצה בחום
4. חיפה
א.א.   (11.07.17)
הקציצות עוף עם תרד וכרשה עשיתי שינוי קל
לא הכנסתי כרובית לא אוהבים . אז עשיתי בלעדי הכרובית. הכל אותו דבר . גם הכנסתי לתנור מי שרוצה לגוון. פשוט מרחתי שמן מטובל בפלפל ומלח שום ואפיתי בתנור עד שהשחים טעים מאוד. קצת שונה.
5. יצא מדליק. כמה טיפים:
שרון ,   שרון   (21.07.17)
ביצה להוסיף רק אם מכפילים כמויות (מה שמומלץ כי הקציצות טעימות מאוד ויתחסלו מהר), מפני שמרקם העוף הטחון דביק בלאו הכי.

ושאלה למחברת המתכון: לאפות אפשר?
6. לא מוצלח
אורטל   (07.06.18)
הקציצות מתפרקות בטיגון ולדעתי יש טעות במתכון. נאלצתי לזרוק הכל