ליבש היטב את הסלמון כדי למרוח עליו אחר כך שמן? למה הסלמון לא שמן מספיק? אם משתמשים בביצה (אפשר רק את החלבון) אז הכל נשאר דבוק יפה ואם משאירים את הסלמון לח, אז גם הכל נשאר דבוק יפה אז בשביל מה עוד שמן? ואצבעות של סלמון אפויות 20 דקות בתנור בחום של 200 מעלות יוצא בערך כמו שאופים מקלות גריסיני מבצק עלים: קשה ויבש! למה להרוג את הדג פעם אחת אם אפשר להרוג אותו פעמיים? ולמה לא לטגן בערך 2 דקות מכל צד במחבת עם כף אחת של שמן זית לא חם במיוחד? זה לא יוצא יותר פריך?
|