Xnet  אוכל  מתכונים  דגים
אצבעות סלמון בתנור בציפוי פריך של אגוזים ותבלינים
אולגה טוכשר
פורסם: 26.03.17, 22:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-5 דיונים
 
1. נראה טעים
שרלוט   (27.03.17)
בטוח שאנסה
2. שאלה
רננה   (27.03.17)
איך את ממליצה לייבש את הסלמון?
3. שאלה: רק סלמון מתאים לזה?
אחד   (27.03.17)
אי אפשר גם דג אחר לעשות ככה?
4. איך מייבשים את הדג
אולגה   (27.03.17)
הי רננה, אני מייבשת את הסלמון בעזרת מגבות נייר
5. לא הבנתי,
(28.03.17)
ליבש היטב את הסלמון כדי למרוח עליו אחר כך שמן? למה הסלמון לא שמן מספיק? אם משתמשים בביצה (אפשר רק את החלבון) אז הכל נשאר דבוק יפה ואם משאירים את הסלמון לח, אז גם הכל נשאר דבוק יפה אז בשביל מה עוד שמן? ואצבעות של סלמון אפויות 20 דקות בתנור בחום של 200 מעלות יוצא בערך כמו שאופים מקלות גריסיני מבצק עלים: קשה ויבש! למה להרוג את הדג פעם אחת אם אפשר להרוג אותו פעמיים? ולמה לא לטגן בערך 2 דקות מכל צד במחבת עם כף אחת של שמן זית לא חם במיוחד? זה לא יוצא יותר פריך?