Xnet  דיאטה  מתוק ולא מושחת
גלילות פילו במילוי קינמון קלות להכנה וקלות בקלוריות
סיון ורקר-פלג
פורסם: 19.01.17, 09:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-7 דיונים
 
1. לא הבנתי איך לגלגל
nati   (26.01.17)
לא הבנתי איך לגלגל
2. לא ברור
(26.01.17)
הסבר לא ברור,
אחרי שמברישים לא שמים עוד דף פילו? ושוב מלית ושוב דף?
מגלגלים רק דף אחד מברישים ומגלגלים?
לא כמו שלמדנו,
בבקשה הסבר יותר ברור
3. גם אני לא הבנתי איך לגלגל...
גליה   (26.01.17)
קראתי 10 פעמים ועדיין לא ברור!!!
4. תשובה
סיון ורקר-פלג   (26.01.17)
פורשים את הגליל ומשטחים.
מברישים רק את הדף העליון ( כפי שכתוב) במלית. מברישים את כל הדף.
לאחר מכן מתחילים לגלגל את הדף + 4-5 דפים נוספים שמתחתיו.
לאחר כל גלגול מברישים במלית.
מגלגלים- מברישים- מגלגלים מברישים עד שהגליל מסתיים.
מניחים בתבנית האפייה.
5. עדיף הקלוריות של בצק שמרים על פני שומן טראנס של הפילו
שמרית   (26.01.17)
6. שומן טראנס בפילו?!
סיון ורקר-פלג   (29.01.17)
בצק פילו לא מכיל שומן.
כדאי לבדוק עובדות לעומק לפני שמגיבים
7. לא ברור בכלל איך לגלגל
Meital Levi ,   מזכרת בתיה   (15.02.17)
אני עובדת עם פילו המון ומכינה מאפה קינמון עם אגוזים אך מגלגלת שני דפים כל פעם , למה התכוונת בנושא הגלגול כי זה לא ברור בכלל