|
|
|
הסבר לא ברור, אחרי שמברישים לא שמים עוד דף פילו? ושוב מלית ושוב דף? מגלגלים רק דף אחד מברישים ומגלגלים? לא כמו שלמדנו, בבקשה הסבר יותר ברור
|
|
|
3. גם אני לא הבנתי איך לגלגל...
קראתי 10 פעמים ועדיין לא ברור!!!
|
|
|
פורשים את הגליל ומשטחים. מברישים רק את הדף העליון ( כפי שכתוב) במלית. מברישים את כל הדף. לאחר מכן מתחילים לגלגל את הדף + 4-5 דפים נוספים שמתחתיו. לאחר כל גלגול מברישים במלית. מגלגלים- מברישים- מגלגלים מברישים עד שהגליל מסתיים. מניחים בתבנית האפייה.
|
|
|
5. עדיף הקלוריות של בצק שמרים על פני שומן טראנס של הפילו
|
|
|
בצק פילו לא מכיל שומן. כדאי לבדוק עובדות לעומק לפני שמגיבים
|
|
|
7. לא ברור בכלל איך לגלגל
Meital Levi , |
מזכרת בתיה |
|
(15.02.17) |
אני עובדת עם פילו המון ומכינה מאפה קינמון עם אגוזים אך מגלגלת שני דפים כל פעם , למה התכוונת בנושא הגלגול כי זה לא ברור בכלל
| |