Xnet  אוכל  מתכונים  עוגיות
עוגיות שוקולד מגולגלות (או שמא מדובר בעוגה?)
מיכל שמיר
פורסם: 04.05.16, 22:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-7 דיונים
 
1. שוקולד השחר ??
נינט ,   גבעתיים   (06.05.16)
האם אפשר למלות בשוקולד השחר ולהוסיף קונפלור ????
2. תודה
מרב   (05.05.16)
העוגיות נראות טעימות מאד והן אפילו טבעוניות.
אני בהחלט אנסה אותן בעתיד.
תודה.
3. כמות גדולה יותר של עוגיות ?
סיגי ,   דרום   (09.05.16)
ניסיתי, יצא טעים מאוד אבל כמות קטנה של עוגיות.
אם רוצים יותר מרולדה אחת ? פשוט להכפיל את הכמויות של המצרכים ?
תודה
4. התפחה שניה?
תמר   (28.05.16)
האם לא צריך להתפיח התפחה שניה? אחרי שמכינים את העוגיות, לפני האפיה?
5. החלפת המילוי
טל   (19.06.16)
האם אפשר ממרח תמרים ?
6. טעות בכמות השמרים?
מתי, נתניה   (20.06.16)
זה המון שמרים לכמות כה קטנה של קמח
7. המלית !!!!
(22.10.16)
המלית לא טובה כלל. היא מאוד סמיכה גם ללא הקורנפלור, לא ניתנת למריחה. כל הבצק נקרע :(