אוכל
אל תפסיקו לערבב: ריזוטו פטריות בהשראת מנת הדגל של "אוליברי"יצא לו מוניטין של מנה מסובכת שלא מסתבכים איתה בבית, אבל בפרק האחרון של העונה דניאל רגבי יוכיח לכם שהקלאסיקה הזאת יותר פשוטה ממה שחשבתםלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
מנה קרמית ומנחמת: ריזוטו פטריות
הפסטה הכי עדינה שתטעמו: טורטליני חציל שרוף של אלנהמנת הדגל הזאת היא ההזדמנות המושלמת ללמוד לא מעט טכניקות: החל מבישול ציר מהיר, דרך קיפול פסטה וכלה ביצירת רוטב חמאה קטיפתי. את הדיאטה, תשאירו בצדלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
כיסונים מבצק מיוחד במילוי גבינות וחציל שרוף, מוגשים ברוטב חמאה
נכנסים לדקויות: קרפצ'ו דג מעולה של מסעדת "הבסטה" משוק הכרמלבעונה מכינים את המנה הזאת מפילה מַהִי-מַהִי או הדוראדו, אבל אף אחד לא יכול לעצור אתכם מלהשתמש בדג ים אחר כדי להכין את מנת הפתיחה הנפלאה הזאתלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
תכינו מראש כפול כי זאת מנה שפשוט אאפשר להפסיק לאכול
פשוט זה הכי קשה: סום טאם, סלט פפאיה חריף בהשראת בית תאילנדיכשיש מעט מרכיבים, אין מקום לטעויות - הכול חייב להיות מדויק, במיוחד התיבול. קבלו הזדמנות למצוא את האיזון שלכם בין טעמי החריף, החמוץ, המתוק והמלוחלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
מצאו את האיזון שלכם: סלט פפאיה ירוקה
השליח מתעכב? אל תתרגשו, יש שמחכים בסבלנות יומיים לפיצהשווה כל רגע: אם תתחילו עכשיו, תוכלו להתרווח בסופ"ש ולהנות מסלייס (או שלושה, אנחנו לא שופטים) פיצה עילאי בהשראת מנת הדגל של "ברוקלין פיצה" התל אביבית להמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
המתכון של הבצק והרוטב עלינו - התוספות? עליכם
מה בא לי? מלבי צונן גדוש בתוספות, בהשראת קינוח הבוטיק של "מבאלי"הפיצוח של מנת הדגל הזאת הוא בתוספות: במקום פתיתי קוקוס ובוטנים גרוסים עם סירופ, שדרגו את עצמכם לרוטב טופי, פרוסות בננה וקורנפלקס שנותן קראנצ' נפלאלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
המלבי של מבאלי מגיע עם תוספות מעניינות - גם אתם יכולים להיות יצירתיים במנה שלכם
הקציצה הנכונה בלחמניה הנכונה: זה כל הסוד של המנות בבורגר סאלוןנכון, תמיד אפשר להזמין משלוח, אבל רק למקרה שיש לכם קצת זמן פנוי לשרוף, ידיים משועממות וחשק להמבורגר עסיסי, נניח כאן את הוראות ההכנה לארוחה משובחתלהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
לחמניה תפוחה מאוד זה נחמד, אבל אז איך תרגישו את הבשר? הפתרון: לחמניה שטוחה יחסית
כיף של שישי בצהריים: קבב דג ים עם ציזיקי וירקות צלויים של ביצ'יקלטהאם תקנו טחון, תוכלו להכין את הקציצות במהירות הבזק, אם תלמדו לפלט את הדגים לבד בבית, תזכו ביכולת המופלאה להכין כל מנה שתרצו בדיוק לפי טעמכם האישילהמשך קריאה...
צילום: מנת הדגל
מתאים בול לעונה: קבב מוסר ים עם ציזיקי וירקות צלויים
המנה שאף פעם לא יורדת מהתפריט: טרידי חומוס עם קלמרי וקרוטוני חלהאם תנסו לשחזר את התבשיל הזה של מסעדת ברוט, תזכו לא רק באוכל טעים ברמה גבוהה במיוחד, אלא גם במיומנות חדשה שתעשיר את המנות שלכם מהיום והלאהלהמשך קריאה...
צילום: עמי שמיר, מתוך מנת הדגל
קשה להפסיק לאכול: תבשיל חומוס בציר טלה עם קלמרי וקרוטונים
מה קורה כששמים קצת וינדאלו בתוך פאראטה? פיוז'ן אסיאתי בלתי נשכחלא כולם יכולים לשחזר את תבשיל הבקר של טאיזו, אבל אם תיאזרו בסבלנות ותחליטו לנסות בכל זאת, תגלו בסוף שמדובר במנה משובחת. וכן, אנחנו שוב מפלטים עגבניותלהמשך קריאה...
צילום: עמי שמיר
כל ביס שונה מעט מהביס הקודם, אבל זה היופי במנות בהרכבה אישית - וינדאלו בקר עם פאראטה
כבר שנתיים שיש לי חלום לפתוח ערוץ בישול משלי. מקום שבו אוכל לשתף את האהבה שלי למסעדות, לבישול, לאפייה, לכל הקסם הזה שנקרא אוכל. אז עכשיו אני מגשים אותו. קוראים לי דניאל, בעל עסק לשיווק דיגיטלי, פודי רציני ובוגר בית הספר לבישול דנון.