מכינים מהר ומחסלים מהר יותר:
לחם תירס קרמי הכי פשוט שישזה לא משנה אם תקראו למנה הזאת מאפה מלוח או פשטידת תירס ללא גלוטן וגם אם תאכלו אותה בפסח או ביום חול, פרוסה או מהתבנית, היא עדיין תהיה הכי טעימה שישלהמשך קריאה...
כל המרבה הרי זה משובח: מאפה מקרוני קלאסי עם המון גבינה המנה הזו אינה מתאימה לכאלה שמחפשים לקצץ בקלוריות - כאן החמאה, הגבינות והפסטה חוברות יחד בהרמוניה לכדי פשטידה עשירה הממחישה אוכל מנחם מהולהמשך קריאה...
כשפולנייה נוחתת בחופי דרום אמריקה: מרק עוף קולומביאניכולם יודעים איך מכינים את הקלאסיקות, אבל לא כולם יודעים איך להפכן למלהיבות: פרק ראשון בבלוג המשלב את סיפור החיים המרתק של דבי מצקין למתכונים מוכרים להמשך קריאה...
יש המתייחסים אל האוכל כאל רע הכרחי. אוכלים ומתלוננים: 'האוכל משמין, יש בו הרבה קלוריות,' וכדומה. אנשים אלה אינם נהנים. הם פונים אל הצד הנגטיבי ומחמיצים את כל החיוב והברכה שיש באוכל ובדרכים האין סופיות להכינו ולאוכלו. לי אין כלל ספק לגבי כוחו האדיר, בהיות אחד הגורמים המאחדים את בני האדם בעולם כולו.
אחד הדברים החשובים ביותר בחיי הוא לארח ולהגיש אוכל. כשאני מכינה ארוחה אני חשה רוממות רוח עצומה, לא רק מפני שאני רוצה שאנשים יאהבו את מה שאני מבשלת. למען האמת, כשאני רואה את פני אורחיי ברגע שהם טועמים את תבשיליי, הדבר נותן משמעות לקיומי.
הבלוג הזה מבוסס על ספרה של דבי "ליפול או לעוף", הכולל כ-60 מתכונים למנות עליהם היא גדלה ואת הסיפור האישי שלה. חלק מהמתכונים אומנם נשמעים מוכרים, אך הנגיעה של דבי הופכת אותן למנות בטעמים בלתי נשכחים.
אחד הדברים החשובים ביותר בחיי הוא לארח ולהגיש אוכל. כשאני מכינה ארוחה אני חשה רוממות רוח עצומה, לא רק מפני שאני רוצה שאנשים יאהבו את מה שאני מבשלת. למען האמת, כשאני רואה את פני אורחיי ברגע שהם טועמים את תבשיליי, הדבר נותן משמעות לקיומי.
הבלוג הזה מבוסס על ספרה של דבי "ליפול או לעוף", הכולל כ-60 מתכונים למנות עליהם היא גדלה ואת הסיפור האישי שלה. חלק מהמתכונים אומנם נשמעים מוכרים, אך הנגיעה של דבי הופכת אותן למנות בטעמים בלתי נשכחים.