מלא ממולאים נפלאים: קלאסיים, צבעוניים וגם כאלה שלא חשבתם עליהם לא מצאנו את הסיבה האמיתית שבגללה נהוג לאכול ממולאים בהושענא רבא, מה שאנחנו כן יודעים זה שלא משנה איך ועם מה תגלגלו את זה - בטוח יצא מעדן Xnet קלאסיקה אהובה: הכרוב הממולא של סבתא חוהלמתכון המלא >>המדריך להכנת עלי גפן ממולאים מכל הסוגיםלמתכון המלא >>בצל ממולא בפטריות ואורז עם המון תבליניםלמתכון המלא >>פטריות פורטובלו ממולאות בגבינותלמתכון המלא >>כרוב אדום עם קינואה, חמוציות ובצל סגוללמתכון המלא >>תפוח אדמה עם בשר טחון, בצל וצנובריםלמתכון המלא >>דלורית עם בשר וצנוברים או אורז ופירות יבשיםלמתכון המלא >>עגבניות ממולאות בצל, פטרוזיליה וגבינה צהובהלמתכון המלא >>שתי גרסאות מפתיעות לממולאים רגיליםלמתכון המלא >>פרגיות ממולאות בעלי גפן ממולאים באורזלמתכון המלא >>שלוש מנות עיקריות ממולאות וחגיגיות במיוחדלמתכון המלא >>