מקרון ללא סיכון: מתכון מנצח
והמון טיפים למקרונים מוצלחיםהפחידו אתכם שנורא קשה להכין מקרונים? אז זה ממש לא ככה. אם תעקבו בדיוק אחרי העצות המקצועיות שריכזנו כאן - תגלו שגם אתם יכוליםלהמשך קריאה...
הדוקטרינה של הסברינה:
מדריך להכנת הקינוח הקלאסיהסברינה עינגה את הצרפתים מאות שנים לפני שהרסו אותה בישראל של שנות ה-80. כך תכינו אותה נכון, ותקבלו עוגת שמרים עסיסית עם סירופ בניחוח הדריםלהמשך קריאה...
קרם הברולה הכי פשוט בעולםלמרות השם המפונפן והמוצא הצרפתי, קרם ברולה הוא קינוח שקל מאוד להכין - ויש לנו בשבילכם גרסה פשוטה אפילו מבדרך כלל! (ולא חייבים מבער כדי ליצור את הקרמל)להמשך קריאה...
הסופלה הכי מעולה: מדריך
להכנת קינוח השוקולד הקלאסימפחדים שהסופלה ייפול לכם? אין סיבה. אם תעקבו אחרי הטיפים שאולגה טוכשר אספה עבורכם בשיעור הקונדיטוריה אנחנו מבטיחים שייצא לכם סופלה מושלםלהמשך קריאה...
יצירת מופת: כך תכינו בבית
עוגת אופרה כמו בקונדיטוריהאחרי שפגשתם אותה בכל קונדיטוריה, הגיע תורכם להכין את העוגה הקלאסית עם שכבות השוקולד והקפה. נכון, יש הרבה שלבים - אבל התוצאה לגמרי שווה את זהלהמשך קריאה...
וואוו, איזו עוגה! טיפים להכנת עוגות
מרשימות - ומתכון לעוגת שוקולד הורסתגם אתם יכולים להכין עוגה שלא תבייש אף ויטרינה בקונדיטוריה. צריך רק לתכנן נכון את העבודה ולהצטייד במתכון טוב - ובמקרה יש לנו כזה, עם מוס בווריה שוקולד וקרם קרמללהמשך קריאה...
הקרואסון הנכון: כך תכינו כמו
מקצוענים את המאפה הכי צרפתי למיטיבי אפייה בלבד: אולגה טוכשר חזרה משיעור קונדיטוריה עם כל מה שצריך לדעת כדי להכין בבית קרואסון מושלם – וגם מאפים נוספים שמבוססים על הבצק הנפלא להמשך קריאה...
כמה רמות מעל השאר: קראנץ
שוקולד מבצק שמרים כרוךהוא דורש עבודה ומכיל תועפות של חמאה, אבל שווה לגמרי את המאמץ והקלוריות: כך תכינו בבית קראנץ שוקולד מהמלך של בצקי השמרים – בצק בריוש כרוךלהמשך קריאה...
מדריך - כך תכינו לחם בריוש:
החלה המתוקה של הצרפתיםהדיאטה תחכה ליום ראשון: אולגה טוכשר חזרה משיעור ב"בישולים" עם מתכון לחלה רכה ואוורירית במיוחד מבצק בריוש עשיר בחמאה - וגם עם טיפים להצלחה בטוחהלהמשך קריאה...
טיפים לאפיית לחמים
מקמח מלא - ומתכון מנצחאיך משפרים את המרקם של לחם מלא? ולמה כדאי לשים קוביות קרח בתנור? שלל עצות שיעזרו לכם להכין בבית לחמים בריאים וטעימים כמו במאפיית בוטיקלהמשך קריאה...
עם כל ההערכה האינסופית שלי לאוכל, למטבח נכנסתי רק לפני כחמש שנים - ומאז לא יצאתי ממנו. עד לא מזמן בישלתי ואפיתי כחובבנית, אבל בחודשים האחרונים אני עושה את הצעדים המקצועיים הראשונים שלי, כתלמידה בקורס קונדיטוריה ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה".
בזמן שאני חולמת על קונדיטוריה קטנה משלי אני עובדת בעבודה של מבוגרים ומחוצה לה עושה את מה שאני אוהבת באמת - מגדלת את בלוג הבישול שלי, "המרכיב הסודי" - www.markivsodi.co.il
בזמן שאני חולמת על קונדיטוריה קטנה משלי אני עובדת בעבודה של מבוגרים ומחוצה לה עושה את מה שאני אוהבת באמת - מגדלת את בלוג הבישול שלי, "המרכיב הסודי" - www.markivsodi.co.il