אוכל
מקרון ללא סיכון: מתכון מנצח והמון טיפים למקרונים מוצלחיםהפחידו אתכם שנורא קשה להכין מקרונים? אז זה ממש לא ככה. אם תעקבו בדיוק אחרי העצות המקצועיות שריכזנו כאן - תגלו שגם אתם יכוליםלהמשך קריאה...
צילום: Shutterstock
הטעם מגיע מהמילוי, המרקם מהעוגיות. מקרונים
הדוקטרינה של הסברינה: מדריך להכנת הקינוח הקלאסיהסברינה עינגה את הצרפתים מאות שנים לפני שהרסו אותה בישראל של שנות ה-80. כך תכינו אותה נכון, ותקבלו עוגת שמרים עסיסית עם סירופ בניחוח הדריםלהמשך קריאה...
צילום: shutterstock
עשויה מבצק בריוש. סברינה
קרם הברולה הכי פשוט בעולםלמרות השם המפונפן והמוצא הצרפתי, קרם ברולה הוא קינוח שקל מאוד להכין - ויש לנו בשבילכם גרסה פשוטה אפילו מבדרך כלל! (ולא חייבים מבער כדי ליצור את הקרמל)להמשך קריאה...
צילום: שירן כרמל
קרם וניל עדין שמסתתר מתחת לקרמל פריך. קרם ברולה
הסופלה הכי מעולה: מדריך להכנת קינוח השוקולד הקלאסימפחדים שהסופלה ייפול לכם? אין סיבה. אם תעקבו אחרי הטיפים שאולגה טוכשר אספה עבורכם בשיעור הקונדיטוריה אנחנו מבטיחים שייצא לכם סופלה מושלםלהמשך קריאה...
צילום: Dale Cruse / CC
אל תשכחו לחמם טוב את התנור. סופלה שוקולד
יצירת מופת: כך תכינו בבית עוגת אופרה כמו בקונדיטוריהאחרי שפגשתם אותה בכל קונדיטוריה, הגיע תורכם להכין את העוגה הקלאסית עם שכבות השוקולד והקפה. נכון, יש הרבה שלבים - אבל התוצאה לגמרי שווה את זהלהמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
שכבות של ביסקוויט, גנאש שוקולד וקרם קפה. עוגת אופרה
וואוו, איזו עוגה! טיפים להכנת עוגות מרשימות - ומתכון לעוגת שוקולד הורסתגם אתם יכולים להכין עוגה שלא תבייש אף ויטרינה בקונדיטוריה. צריך רק לתכנן נכון את העבודה ולהצטייד במתכון טוב - ובמקרה יש לנו כזה, עם מוס בווריה שוקולד וקרם קרמללהמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
יש גם גרסה פשוטה יותר. עוגת "אינטנס"
הקרואסון הנכון: כך תכינו כמו מקצוענים את המאפה הכי צרפתי למיטיבי אפייה בלבד: אולגה טוכשר חזרה משיעור קונדיטוריה עם כל מה שצריך לדעת כדי להכין בבית קרואסון מושלם – וגם מאפים נוספים שמבוססים על הבצק הנפלא להמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
הבצק של קרואסון, אבל הצורה אחרת. שבלולי צימוקים
כמה רמות מעל השאר: קראנץ שוקולד מבצק שמרים כרוךהוא דורש עבודה ומכיל תועפות של חמאה, אבל שווה לגמרי את המאמץ והקלוריות: כך תכינו בבית קראנץ שוקולד מהמלך של בצקי השמרים – בצק בריוש כרוךלהמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
הכלאה בין בצק שמרים ובצק עלים. קראנץ שוקולד
מדריך - כך תכינו לחם בריוש: החלה המתוקה של הצרפתיםהדיאטה תחכה ליום ראשון: אולגה טוכשר חזרה משיעור ב"בישולים" עם מתכון לחלה רכה ואוורירית במיוחד מבצק בריוש עשיר בחמאה - וגם עם טיפים להצלחה בטוחהלהמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
בלי לחסוך בחמאה. חלה מתוקה מבצק בריוש
טיפים לאפיית לחמים מקמח מלא - ומתכון מנצחאיך משפרים את המרקם של לחם מלא? ולמה כדאי לשים קוביות קרח בתנור? שלל עצות שיעזרו לכם להכין בבית לחמים בריאים וטעימים כמו במאפיית בוטיקלהמשך קריאה...
צילום: אולגה טוכשר
בדרך כלל מוסיפים גם קמח לבן. לחם מקמח מלא
עם כל ההערכה האינסופית שלי לאוכל, למטבח נכנסתי רק לפני כחמש שנים - ומאז לא יצאתי ממנו. עד לא מזמן בישלתי ואפיתי כחובבנית, אבל בחודשים האחרונים אני עושה את הצעדים המקצועיים הראשונים שלי, כתלמידה בקורס קונדיטוריה ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה".

בזמן שאני חולמת על קונדיטוריה קטנה משלי אני עובדת בעבודה של מבוגרים ומחוצה לה עושה את מה שאני אוהבת באמת - מגדלת את בלוג הבישול שלי, "המרכיב הסודי" - www.markivsodi.co.il