עמוד תגיות
תגית
עודד פישר - כל הכתבות  
עודד פישר
שמי עודד פישר, בן 30, אופה וקונדיטור.למדתי קונדיטוריה לראשונה בקורס בסיסי לחובבים.עבדתי במאפיית "הלחם של תומר", שם התמקצעתי בתחום הלחם והשאור, ובמסעדת "לוצ'נה" כקונדיטור ראשי.לימדתי קורסים והשתלמויות ב"גליה קונדיטוריה" ובבית הספר "טעמים". במקביל השתתפתי בהשתלמויות מקצועיות בתחום ובקורס מיקרוביולוגיה שימושית באוניברסיטה העברית.אני מאמין שהצלחה בתחום הקונדיטוריה טמונה בידע ובהבנה. לכן בכל הסדנאות אני מקדיש זמן להסבר של התהליכים במתכון, ומקיים שיעורים אינטרנטיים עיוניים שעוסקים בעקרונות הקונדיטוריה. וכל הזמן ממשיך בעצמי לחפש וללמוד דברים חדשים…אתם מוזמנים לבקר באתר שלי, כדי לפענח ולהבין את תעלומות הקונדיטוריה!