תגית מגזין שף - כל הכתבות עד מתאי? מתכונים לפאד-תאי ומרק טום יאםחן מאיר, 17.01.13אצה לי הדרךשירי כץ, 14.02.13תחל שנה וקינוחיה: 5 מנות אחרונות מיוחדות וחגיגיות עם תאניםמיכל לוי-אלחלל, 15.09.17שוקולד, וניל או תפוז: 5 קינוחי פודינג ביתיים ללא טיפת אבקת אינסטנטנעמה רן, 23.11.175 מנות מוקפצות ומהירות על מחבת אחת - ועם מינימום שמןקלי מגר, 08.08.18איטלקית לממהרים: 5 פסטות עשירות שמכינים בסיר אחד נעמה רן, 15.01.19כדורים של אושר: מתכון בסיסי לקציצות ושפע של גיוונים ורטביםענת לבל, 20.02.19אל תגלו להם שזה בריא: 4 ארוחות מזינות שהילדים ישמחו לאכוליעל גרטי, 09.07.19מה, הם שוב פעם רעבים? אוכל שהילדים ישמחו לאכול בחופשאיילת הירשמן, ענת לבל, נעמה רן, 29.07.19הנבחרת המהודרת: הטריקים שיהפכו כל סופגנייה מהמכולת למלכת החג מיכל לוי-אלחלל, 15.12.19על הנסים ועל הלביבות: מתכונים מופחתי שומן וסוכר לאירוח בחנוכהעמית דונסקוי, 19.12.19לא רק לביבות: 5 מתכוני תפוחי אדמה מקוריים לחג החנוכהענת לבל, 24.12.19ממרק ועד צ'יפס בתנור: מתכונים לנשנושים חורפיים עם קולרבייעל גרטי, 06.01.20מעוגיות קוואקר עד עוגת בננות: קינוחים מופחתי סוכר לבןיעל גרטי, 16.01.20אמצו אצה והתיידדו עם סלרי: עשרה טיפים יעילים לבישול עם פחות מלחיעל גרטי, 21.01.20בשבילי בלי E: כך תכינו פסטרמה, חומוס וחטיפים ללא תוספות מזיקותעמית דונסקוי, 30.01.20משמעת מים: 7 טיפים מצוינים שיעודדו אותך לשתות גם בחורףאיילת הירשמן, 03.02.20הגרסה המלאה: חלה, לחם עוגיות ופנקייקס מקמח מלא ובריא יותרמערכת לאשה, 11.02.20איזה שמן טוב לסלט, איזה מתאים לטיגון ומה הבעיה עם קוקוס וקנולה?מערכת לאשה, 17.02.20הכנסת חלה: המדריך המלא להכנת חלות עגולות וחגיגיות לשבתיעל גרטי, 16.04.20כתבות נוספות בנושא מגזין שף