תגית דגנים וקטניות - כל הכתבות גרנולה ביתית עם פרג ותפוחיםמיכל שמיר, 10.05.15איך מכינים פתיתים מושלמים אחד-אחד - ועם טעם נהדרדורית מנו - טל אור, 24.01.17תבשיל עדשים ירוקות וחזה עוף ברוטב אדוםאפרת סיאצ'י, 19.02.17ארוחה ברבע שעה עבודה: אורז עם חזה עוף ותירסאפרת סיאצ'י, 12.03.17אורז עם תרד ועדשים שחורותדפנה אוסטר מיכאל, 25.03.17סלט קינואה עם חצילים מטוגנים וגרעינים קלויים מירב גביש, 23.04.17ארוחה באריזה קומפקטית: קציצות עדשים שחורות וקינואה אפויות בתנורמירי צדוק, 03.06.17רגע לפני שהשרב מגיע: תבשיל חיטה עם כרוב ברוטב עגבניות דורית מנו - טל אור, 04.06.17גרנולה שלא תמצאו באף חנות: מה משדרג את המתכון של עוג'יליה?עוג'יליה דולסה, 07.06.17לִשְׂבּוֹעַ מקינואה: 3 קציצות אפויות מהדגן הקטן שיעשו לכם את הארוחהמירי צדוק, 25.07.17סלט קינואה שמתפצפץ בפה עם ענבים, שקדים ועשבי תיבולנעמה רן, 27.08.17טוויסט למאכל הלאומי: קציצות חומוס, קינואה ועדשים בתנורדפנה אוסטר מיכאל, 17.10.17שולבטה - תבשיל בורגול עם גזר וקישואים ברוטב עגבניותדורית מנו - טל אור, 05.11.17עלי גפן ממולאים באורז מלא וקינואה עם כוסברה ונענעאולגה טוכשר, 14.11.17האח הפחות ידוע של החומוס: הגיע הזמן שתכירו את הפָאתֶת אל חומוסמערכת Xnet, 11.12.17אורז, עדשים ועוד חברים טעימים: מג'דרה משודרגת עם שלל תוספותדפנה אוסטר מיכאל, 07.01.18פולנטה עם פואנטה: גרסה טעימה במיוחד למנה עם טוויסט בהגשהאינס שילת ינאי, 14.01.18נסים עם גריסים: מתכונים לשדרוג הדגן הבריא – מתבשילים עד מרקמערכת Xnet, 03.02.18כשצפון אפריקה ואיטליה נפגשות: קוסקוס עם פסטו בזיליקום ובטטהאורלי חרמש, 13.02.18החומוס של הרומנים: ממרח שעועית לבנה ושום עם עיטור של בצל מטוגןדפנה אוסטר מיכאל, 06.03.18כתבות קודמות בנושא דגנים וקטניותכתבות נוספות בנושא דגנים וקטניות