תגית מרנג - כל הכתבות פבלובה אישיתאסנת לסטר, "סיר לשבת", 27.03.11בסיס מרנג לעוגותמיקי שמו, 21.04.11מבוא למדעי המרנגאסטלה, 22.04.11נשיקות מרנג בצורת ורדפטי גאטו ., 06.08.12עוגת שוקולד בחושה ב-10 דקות: מתכון מושחת ליום אהבה מושלםאסנת לסטר, 08.02.13מה העבודה הזאת לכם? עוגיות לפסח בקלי קלותאסנת לסטר, 18.03.15בצע קצף: המדריך המלא להכנת מרנג שבטוח יצליחאולגה טוכשר, 15.10.15עוגת השבוע: שכבות מרנג עם קרם וניל ופירות מיכל לוי־אלחלל , 24.04.16מרנג פיסטוקיםנטע-חן ליבנה, 23.06.16בצינורות המתובלים: צינורות מרנג שיעניקו לקינוח שלכם מראה מקצועידוד פרימן, 03.10.19רוק מתקדם: סלעי מרנג ואגוזים, לקינוחים שדורשים קרנצ' מיוחדדוד פרימן, 02.01.20אני צנצנת: קינוחי כוסות שיגרמו לכולם לחשוב שלמדתם קונדיטוריהדוד פרימן, 15.01.20הקצף משגע: דיסקיות מרנג שיוסיפו קראנצ'יות מענגת לכל קרם שתבחרו דוד פרימן, 16.01.20אם לא תאתגרו את עצמכם, איך תאכלו קינוח? פריסבי קינדר לבןעופר גל, 02.04.20קינוח של בלרינות: פבלובה עם קצפת מתובלת בגראן מרנייהדבי מצקין, 16.09.20