תגית אוכל יפני - כל הכתבות אגאדשי טופו - מרק יפני עם קוביות טופו מטוגנותרותי סירקיס, 07.04.11מרק ירקות עם אטריות אודון בועז צאירי, 07.04.11סשימי טונה במעטפת טמפורה דרור שושן, 07.04.11מרק יפני עם ירקות בטמפורה ואטריות סובה בועז צאירי, 07.04.11קרפצ'יו סלמון כבוש בסויה ומירין דרור שושן, 07.04.11יאסיינו אונישימה - תבשיל ירקות יפני צ'יזורו נישינו, 07.04.11סקאנאנו מיזורני - דג מטוגן ברוטב יפני צ'יזורו נישינו, 07.04.11סלמון יפני ב-10 דקותמגי סיון, 30.04.12מריזוטו אפונה עד פאייה עוף: מתכונים עם אורז עגולחגי לרנר, 27.09.12שיעור 20: איך מכינים סושי בלי להסתבךמרב סריג, 18.04.13סושי מיוחד בקלי קלותציפי גרשונוביץ, 04.02.14כבשה אחד-אחד: כדורי אורז ממולאים בצורת כבשים שכיף להכין עם הילדיםענת לבל, 11.08.14גדולה ביפן: "דוֹנָאבֵּה" - קדרת הבישול שתשדרג לכם את המטבח16.01.20