המרכיבים

  • 1 צרור כוסברה, שטופה ונקייה מהקצוות העבים של הגבעולים
  • 2 שיני שום, קלופות
  • 1 גמבה קטנה נקייה מגרעינים ו/או פלפל אדום חריף, חתוך גס
  • ‭1/2‬ כוס מיץ לימון משומר
  • מיץ מ־1 לימון טרי
  • 1 כפית סוכר
  • ‭1/2‬ כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • אפשרות: ככוס מים

ההכנה

1. שמים את כל המרכיבים במעבד המזון ומעבדים למחית חלקה. אם צריך, מוסיפים עד כוס מים, לפי הצורך, לקבלת הסמיכות רצויה.

  • ואיך מכינים פסטו פטרוזיליה? פשוט ממירים את הכוסברה בפטרוזיליה ומוסיפים גם עגבנייה אחת.