המרכיבים (6 מנות)

  • 2 ביצים
  • ‭1/2‬ כוס ‭125)‬ מ"ל) יוגורט
  • 100 גרם גבינת פטה, מפוררת
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף נענע קצוצה דק
  • 3 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 250 גרם קישואים, פרוסים דק
  • 1 כרשה, קצוצה דק

ההכנה

‭.1‬ מחממים את התנור לחום גבוה ‭200)‬ מעלות‭.(‬ מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2.‬ טורפים בקערה גדולה את הביצים, מוסיפים את היוגורט, הגבינה, אבקת האפייה ועשבי התיבול. מערבבים היטב. מוסיפים פנימה גם את הקמח, מערבבים היטב ומתבלים במלח ובפלפל השחור. מוסיפים לקערה את הקישואים ואת הכרשה ומערבבים.

‭.3‬ מניחים על נייר האפייה תלוליות מהעיסה ומשטחים אותן קלות בכף.

‭.4‬ אופים 15 דקות, הופכים ואופים ‭3-2‬ דקות נוספות עד השחמה. מגישים.