סלט שמביא לשולחן החג את טעמו הייחודי של העולש, בשילוב עם רימונים – מסמלי החג שאי אפשר בלעדיהם.
גרגרי הרימון מחזקים את הדם ותורמים להפחתת הכולסטרול הרע. שילוב המתוק (הרימון) והמריר (העולש) תורם לפי הרפואה הסינית לאיזון טעמים ולהפחתת הצורך במתוק.
המרכיבים (6 מנות/ 40 קלוריות למנה)
- 4 ראשי עולש, פרוסים לרוחבם
- 1/2 כוס גרגירי רימון
- 1 תפוח ירוק מזן גראני סמית,' קלוף ומגורר גס
- 3 כפות (30 גרם) אגוזי קשיו, קצוצים
- מיץ מ־1/2 לימון
- 1 כף דבש
ההכנה
שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה. שמים בקערית את מיץ הלימון והדבש ומערבבים . יוצקים על הסלט, מערבבים היטב ומגישים מיד.
- ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית
>> עוד מתכונים דיאטטיים