מרכיבים

3-2 מנות

  • 200 גרם אטריות ביצים
  • 2-1 כפות שמן לטיגון
  • 2 בצלים בינוניים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות, פרוסות (אפשר לשלב כמה סוגים של פטריות)
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 6 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות דבש
  • פלפל שחור גרוס
  • 3-2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

אופן ההכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים.
  2. בינתיים מחממים בסיר 2-1 כפות שמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים 5-4 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן מתרככות ומפרישות נוזלים.
  4. מוסיפים את השום הכתוש, מטגנים כדקה תוך ערבוב ומוסיפים את הנודלס. מתבלים בשמן זית, רוטב סויה, דבש ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מבשלים עוד כדקה, תוך ערבוב, ומורידים מהאש. מגישים מיד.

  • עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"