(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

שתי פרוסות לחם חתוכות לריבועים, 2 גדולים ו-4 קטנים - לפנים, לגוף, לידיים ולרגליים.

בעזרת ה"קשה" של הפרוסות יוצרים צוואר ומפרקים.

פטריות - לעיניים.

זיתים פרוסים - לאישונים.

מלפפון - חצאי פרוסות לאנטנה ולנעליים, פרוסות לכפתורים וריבועים קטנים לשיניים.

גבינה צהובה - לפה, לידיים, לרגליים, ולעיטור הגוף בפסים.

פרוסות גזר - לכפתורים.

פלפל אדום או עגבנייה - לעוד כפתורים ומפרקים.

עוגיות בצורת פרסה - לכפות הידיים. אפשר להחליף אותן בכל מאכל שיכול ליצור צורה מתאימה.

סוכריות לקישוט עוגה - לכפתורים (לא חובה).

זמן ההכנה: כ-8 דקות.

בהצלחה!!

ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.