(איור וצילום: הילית שפר)
● שתי פרוסות לחם חתוכות לריבועים, 2 גדולים ו-4 קטנים - לפנים, לגוף, לידיים ולרגליים.
● בעזרת ה"קשה" של הפרוסות יוצרים צוואר ומפרקים.
● פטריות - לעיניים.
● זיתים פרוסים - לאישונים.
● מלפפון - חצאי פרוסות לאנטנה ולנעליים, פרוסות לכפתורים וריבועים קטנים לשיניים.
● גבינה צהובה - לפה, לידיים, לרגליים, ולעיטור הגוף בפסים.
● פרוסות גזר - לכפתורים.
● פלפל אדום או עגבנייה - לעוד כפתורים ומפרקים.
● עוגיות בצורת פרסה - לכפות הידיים. אפשר להחליף אותן בכל מאכל שיכול ליצור צורה מתאימה.
● סוכריות לקישוט עוגה - לכפתורים (לא חובה).
זמן ההכנה: כ-8 דקות. בהצלחה!! ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.