עוד בערוץ האוכל של Xnet:

מרכיבים (4 מנות)

2 כפיות שמן קנולה

  • ‭1/2‬ כפית שמן שומשום
  • 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים גס
  • 4 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 600 גרם נתחי פרגיות חצויים
  • 2 כפות סילאן
  • 4 כפות רוטב סויה איכותי
  • 2 כפיות שומשום
  • ‭1/4‬ כוס עלי כוסברה טריים
  • ‭1/2‬ כוס מים רותחים

אופן ההכנה

  1. שמים את השמן ושמן השומשום בסיר או בקדרה חסינת חום ומחממים. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר ומטגנים יחד כדקה.
  2. מוסיפים את נתחי הפרגיות וצולים אותם היטב כ-2 דקות מכל צד.
  3. מוסיפים לסיר את הסילאן, הסויה, 2 כפיות השומשום, הכוסברה והמים הרותחים. מבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה.
  4. מגישים, רצוי לצד אורז לבן מאודה.