מנה מהירה של חזה עוף עם תיבול מיוחד.

מרכיבים (4 מנות)

  • 8 חצאי חזה עוף, חתוכים לפרוסות דקות (כמו לשניצל)

לתערובת התיבול

  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ‭1/2‬ כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית כמון טחון
  • ‭1/2‬ כפית פלפל לבן
  • ‭1/2‬ כפית תבלין קארי
  • מעט קינמון טחון
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת התיבול, עד שנוצרת משחה אחידה.
  2. מעסים את נתחי העוף בתערובת התבלינים ומשהים כחצי שעה.
  3. מחממים היטב גריל פחמים או מחבת גריל (אין צורך להוסיף שמן). צולים את הנתחים כ-2 דקות מכל צד, עד השחמה.
  4. מגישים מיד, אפשר בתוספת ירקות קלויים.