מרכיבים (כ-70 עוגיות)

  • 190 גרם (1 1/3 כוסות) קמח
  • 100 גרם חמאה
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • קורט מלח
  • קורט צ'ילי גרוס
  • קורט פפריקה מתוקה
  • קורט פפריקה חריפה
  • 1 ביצה

לציפוי
  • 1 ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה

  1. שמים בקערת המיקסר את הקמח, החמאה, הגבינות והתבלינים, ומערבלים במהירות נמוכה כדקה.
  2. מוסיפים את הביצה, ומערבלים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. יוצרים מהבצק גליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בפלסטיק נצמד ומקפיאים כשעה.
  4. מורחים את הגליל בביצה טרופה ומגלגלים בשומשום לבן. מקפיאים 30 דקות.
  5. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  6. חותכים את הגליל הקפוא לפרוסות בעובי 2-3 מ"מ, ומניחים את הפרוסות בתבניות.
  7. אופים 20-18 דקות. באמצע האפייה מחליפים בין התבניות.