מרכיבים

  • 6 בצלים
  • 1 כוס אורז
  • 16 שזיפים מיובשים בלי מגולענים
  • 16 משמשים מיובשים
  • חופן אגוזי מלך
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות כורכום
  • 3 כפות סילאן
  • מים
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  1. חותכים חלק מהמשמשים, מדללים את הסילאן, מערבבים עם האורז ומתבלים.
  2. מרוקנים את הבצלים וממלאים אותם בתערובת.
  3. במחבת עמוקה מסדרים את הבצלים הממולאים, משבצים ביניהם פירות יבשים, מוזגים מעט מים ומפזרים מעט קינמון.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים וממשיכים לבשל כ-20 דקות.