מרכיבים
- 6 בצלים
- 1 כוס אורז
- 16 שזיפים מיובשים בלי מגולענים
- 16 משמשים מיובשים
- חופן אגוזי מלך
- 1 כפית קינמון
- 2 כפיות כורכום
- 3 כפות סילאן
- מים
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- חותכים חלק מהמשמשים, מדללים את הסילאן, מערבבים עם האורז ומתבלים.
- מרוקנים את הבצלים וממלאים אותם בתערובת.
- במחבת עמוקה מסדרים את הבצלים הממולאים, משבצים ביניהם פירות יבשים, מוזגים מעט מים ומפזרים מעט קינמון.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים וממשיכים לבשל כ-20 דקות.