מרכיבים

  • 1/2 ק"ג חצילי בלאדי
  • 1 עגבנייה
  • חופן פטרוזיליה
  • 100 גרם בשר טחון
  • 1 כוס אורז
  • 6 כפות רסק עגבניות
  • 1ליטר מים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כפית נענע יבשה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  1. מרוקנים את תוכן החצילים. חותכים את העגבנייה לקוביות וקוצצים את הפטרוזיליה.
  2. מערבבים בקערה את הבשר, האורז, העגבניות והפטרוזיליה עם המלח והפלפל.
  3. ממלאים את החצילים בתערובת ומסדרים בתוך סיר.
  4. מדללים את הרסק במים ויוצקים על החצילים.
  5. מביאים לרתיחה ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
  6. מגישים עם שום כתוש ונענע יבשה מעל.