מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 4 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים כתומים
  • 1 פלפל ירוק
  • קמצוץ מלח ים

אופן ההכנה

  1. חותכים את הפלפלים לקוביות.
  2. יוצקים שמן לסיר רחב ועבה. מוסיפים פלפלים ומלח ומאדים על אש גבוהה 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  3. מנמיכים את האש למינימום ומכסים את הסיר. מערבבים מדי פעם.
  4. מכסים את הסיר במכסה, מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומבשלים 30 דקות. כל 10 דקות מרימים את המכסה ומערבבים. מבשלים 30 דקות ומגישים.