מאגר המתכונים > מאפים מלוחים
דירוג גולשים (2):
3.5
דרג:
מטבח: בולגרי
דרגת קושי: קל
- 1 חבילת בצק עלים קפוא
- 4 ביצים קשות
- 1 ביצה טרייה
- 100 גרם גבינת עיזים קשה
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 100 גרם גבינת פטה
- חופן שומשום
פורשים את בצק העלים בתבנית על-גבי נייר אפייה.
פורסים את הביצים הקשות וטורפים את הביצה. מפזרים על הבצק את הגבינות והביצים.
מגלגלים את הבצק, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-20 דקות או עד השחמה. פורסים לפרוסות בעובי של כ-5 ס"מ.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content