המרכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים קפוא
  • 4 ביצים קשות
  • 1 ביצה טרייה
  • 100 גרם גבינת עיזים קשה
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינת פטה
  • חופן שומשום

אופן ההכנה

  1. פורשים את בצק העלים בתבנית על-גבי נייר אפייה.
  2. פורסים את הביצים הקשות וטורפים את הביצה. מפזרים על הבצק את הגבינות והביצים.
  3. מגלגלים את הבצק, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  4. אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-20 דקות או עד השחמה. פורסים לפרוסות בעובי של כ-5 ס"מ.