מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 3 כוסות קוביות אבטיח
  • 100 גרם גבינת עזים (סנט מור, פטה)
  • 2 כפות גרעיני חמנייה
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3 טיפות טבסקו
  • 6 עלי בזיליקום
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. בקערת ערבוב שמים את קוביות האבטיח.
  2. קולים את גרעיני החמנייה במחבת ומוסיפי לקערה,
  3. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וטבסקו.
  4. מסדרים בצלחת הגשה ומפוררים את הגבינה מעל, מוסיפים עלי בזיליקום.