מתכון של ורדית קורן מנצרת עלית.
מרכיבים
- 1/4 כוס שמן
- 2 בצלים קלופים, פרוסים ומופרדים לטבעות
- 3 שיני שום כתושות
- 4 פלפלים בכל הצבעים, חתוכים לרצועות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 4 כפות מרק עוף (לא אבקה – המרק עצמו!)
- 2 כפות רוטב סויה
- 300 גרם בשר עוף שבושל במרק, ללא העצמות, חתוך לחתיכות (אפשר להכין את המרק לפי המתכון שבכתבה הזאת)
אופן ההכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את טבעות הבצל עד שהן הופכות לרכות ושקופות.
- מוסיפים את השום ואת הפלפלים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 5 דקות.
- מוסיפים את התבלינים, את נוזלי המרק ואת רוטב הסויה ומערבבים.
- מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עוד כמה דקות. מדי פעם מערבבים.
- מגישים על אורז לבן.