רק כשמגיעים לעיר האוהלים בשדרות רוטשילד שבתל אביב מבינים כמה שהמחאה הזאת אינה קלה: החום כבד, ואין במקום חשמל ומים זורמים. למרות תנאי הפתיחה הקשים פועל בקצה השדרה מטבח מרשים, שמספק בכל יום לפעילות ולפעילים ארוחות חמות וטעימות. ארין מדר, שמנהלת את האופרציה המרשימה הזאת, סיפרה לנו איך מאכילים מאות אנשים עם תקציב אפסי ובתנאי שדה.

כדי לגוון את התפריט של המשתתפים במאבק ביקשנו ממאיר קרנש - "שף נודד", לפי הגדרתו - להגיע למאהל עם המטבח הנייד שלו ולהכין כמה הפתעות. קרנש נענה בשמחה - אחרי הכל, גם הוא חי כבר חמש שנים אצל ההורים של אשתו בגלל מחירי הדיור הגבוהים.