מרכיבים (מנה אחת)

  • 150 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות של ‭1/2‬ ס"מ

למשרה

  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף מיץ לימון
  • 4 טיפות שמן שומשום
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 שן שום קטנה כתושה

לסלט

  • 1 גזר בינוני קלוף וחתוך למקלות דקים
  • ‭1/2‬ קולרבי קלוף וחתוך למקלות דקים
  • 1 מלפפון בקליפתו, חצוי לאורכו, מרוקן מגרעינים ופרוס באלכסון
  • ‭2-1‬ גבעולי בצל ירוק - החלקים הלבנים ומחצית מהירוקים, פרוסים באלכסון
  • כ־20 גרם נבטי שעועית
  • כ־40 גרם כרוב סיני, חתוך לרוחב לרצועות דקות
  • פלפלים חריפים או חצי חריפים - לפי הטעם, חתוכים לפרוסות דקיקות

לרוטב

  • 2 כפות רוטב סויה (מומלץ תמרי)
  • 2 כפות מים
  • 1 כף יין לבן חצי יבש
  • 3 כפות מיץ תפוזים (אפשר להחליף במיץ לימון עם 1 כפית סוכר)
  • 2 טיפות שמן שומשום
  • ‭1/4‬ כפית ג'ינג'ר טרי מגורר על פומפייה

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה ושורים את העוף 20 דקות בקירור.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מאחסנים במקרר עד להגשה.
  3. מסדרים את הירקות בקערת ההגשה.
  4. מסננים את העוף מהמשרה. מחממים היטב מחבת טפלון ומטגנים בה קלות את נתחי העוף עד שהם מלבינים.
  5. מניחים את נתחי העוף החמים על הסלט הקר ויוצקים את הרוטב מעל.