עוד בסדרה "המזון שידע יותר מדי":
פרק 5 : אין כמו מלחמה כדי לסדר קצת את הראש (וגם מתכון לדניס ברוטב עגבניות)
פרק 4 : דויד המניאק והדלעת מצילים את תחנת החלל (וגם מתכון לדלעת אפויה ברוטב חלבה)
פרק 3 : הבריוש שלחם בנאצים אך לא שכח לאהוב (וגם מתכון פשוט לבריוש)
פרק 2 : נקמתו המתוקה של בן הפונדקאי (וגם מתכון לקוביות שוקולד עם מרכיב סודי)
פרק 1 : עלילות חתיכת הדג שהתאהבה במנגו (וגם מתכון לסביצ'ה דג קאריבי)
_____________________________________________
פופקורן מתובל
מרכיבים
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית אבקת בצל
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית אבקת קארי
- 1/2 כפית מלח גס
- 1 כפית שמיר יבש או פטרוזיליה יבשה
- 1 כף שמן
- 1 כוס גרעיני פופקורן
- 1 כפית גדושה חמאה
- בקערה קטנה מערבבים את אבקת השום, אבקת הבצל, הכמון, הקארי, המלח הגס והשמיר (או הפטרוזיליה).
- מחממים בסיר את השמן על אש בינונית, מוסיפים את הפופקורן ומכסים.
- משאירים על האש ומנערים את הסיר לעתים קרובות. הפופקורן מוכן כאשר רעש הפצפוצים פוחת.
- מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
- ממיסים במחבת את החמאה, יוצקים על הפופקורן ומערבבים.
- מפזרים מעל את תערובת התבלינים ומערבבים היטב.