עוד בסדרה "המזון שידע יותר מדי":

פרק 5 : אין כמו מלחמה כדי לסדר קצת את הראש (וגם מתכון לדניס ברוטב עגבניות)

  (איור: ינאי פרי)

פרק 4 : דויד המניאק והדלעת מצילים את תחנת החלל (וגם מתכון לדלעת אפויה ברוטב חלבה)

  (איור: ינאי פרי)

פרק 3 : הבריוש שלחם בנאצים אך לא שכח לאהוב (וגם מתכון פשוט לבריוש)

  (איור: ינאי פרי)

פרק 2 : נקמתו המתוקה של בן הפונדקאי (וגם מתכון לקוביות שוקולד עם מרכיב סודי)

  (איור: ינאי פרי)

פרק 1 : עלילות חתיכת הדג שהתאהבה במנגו (וגם מתכון לסביצ'ה דג קאריבי)

_____________________________________________

פופקורן מתובל

מרכיבים

  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת קארי
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1 כפית שמיר יבש או פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף שמן
  • 1 כוס גרעיני פופקורן
  • 1 כפית גדושה חמאה

אופן ההכנה
  1. בקערה קטנה מערבבים את אבקת השום, אבקת הבצל, הכמון, הקארי, המלח הגס והשמיר (או הפטרוזיליה).
  2. מחממים בסיר את השמן על אש בינונית, מוסיפים את הפופקורן ומכסים.
  3. משאירים על האש ומנערים את הסיר לעתים קרובות. הפופקורן מוכן כאשר רעש הפצפוצים פוחת.
  4. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
  5. ממיסים במחבת את החמאה, יוצקים על הפופקורן ומערבבים.
  6. מפזרים מעל את תערובת התבלינים ומערבבים היטב.