מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 6 תפוחי עץ בינוניים (מכל סוג שאוהבים)
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 כפיות אבקת קינמון
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  1. חותכים את התפוחים במעבד עם דיסקית לפרוסות דקיקות לעובי של כ-3 מ"מ.
  2. מניחים את התפוחים בקערה עם מיץ הלימון כדי שלא ישחירו.
  3. מעבירים את התפוחים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מערבבים בקערית את הקינמון והסוכר. מפזרים על התפוחים.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-110 מעלות כשעה וחצי-שעתיים. כל 30 דקות הופכים את התפוחים. יודעים שהם מוכנים כשהם שחומים היטב.
  6. מקררים על נייר האפייה ומאחסים בקופסה אטומה.