מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 6 תפוחי עץ בינוניים (מכל סוג שאוהבים)
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 2 כפיות אבקת קינמון
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- חותכים את התפוחים במעבד עם דיסקית לפרוסות דקיקות לעובי של כ-3 מ"מ.
- מניחים את התפוחים בקערה עם מיץ הלימון כדי שלא ישחירו.
- מעבירים את התפוחים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מערבבים בקערית את הקינמון והסוכר. מפזרים על התפוחים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-110 מעלות כשעה וחצי-שעתיים. כל 30 דקות הופכים את התפוחים. יודעים שהם מוכנים כשהם שחומים היטב.
- מקררים על נייר האפייה ומאחסים בקופסה אטומה.