מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1/2 ק"ג גבינת מוצרלה
- 3 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כוס קמח
- שמן לטיגון
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- חותכים את המוצרלה לאצבעות בגודל שווה.
- טורפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מסדרים צלחת עם קמח וצלחת עם פירורי לחם.
- טובלים את האצבעות בביצים הטרופות, אחר כך בקמח ולבסוף בפירורי הלחם.
- מכניסים את האצבעות המצופות למקרר למשך כשעה, מוציאים וחוזרים על הטבילות לפי הסדר.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד שהן מזהיבות. מוציאים ומסדרים על צלחת שרופדה בנייר סופג.