מרכיבים (כ-16 גלילות)
למאפה
- 2 עלי מלאווח
- 1 כף 15) מ"ל) שמן זית
- 3 כפות 30) גרם) זעתר
- 50 גרם גבינה מלוחה, חתוכה לקוביות קטנות
- ביצה טרופה
אופן ההכנה
- מפשירים מעט את עלי המלאווח. מורחים כל עלה בשמן זית ומפזרים את הזעתר.
- חותכים כל עלה ל8- משולשים ומניחים על כל משולש קובייה קטנה של גבינה. מגלגלים כל משולש לסהרון (בצורת קרואסון) ומאחסנים במקפיא חצי שעה, כדי לקבל צורה יפה ויציבה יותר.
- מחממים את התנור לחום גבוה 200) מעלות.( מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הסהרונים על נייר אפייה ומושחים בביצה. אופים 20-15 דקות, עד הזהבה.
- מגישים מיד.