מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

  • 1/4 חבילת בצק עלים
  • 3 תפוחים ירוקים מקולפים
  • 3 כפיות קינמון
  • 5 כפות סוכר חום
  • חופן צימוקים מושרים במים
  • ביצה טרופה

אופן ההכנה

  1. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ומערבבים עם הסוכר והקינמון והצימוקים.
  2. מרדדים את הבצק לעלה מלבני דק ומניחים לאורכו את מלית התפוחים. מגלגלים לרולדה ומהדקים את הקצוות.
  3. מניחים את הרולדה בתבנית שרופדה בנייר אפייה. מברישים את הגלילה בביצה הטרופה ואופים כרבע שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד קבלת צבע חום בהיר.