מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"

המרכיבים

  • 4 אפרסקים
  • 100 גרם גבינת עזים מפוררת
  • עלי מנטה טריים
  • 4 כפות פיסטוקים מקולפים ושבורים בעזרת פטיש מטבח או במעבד מזון
  • מלח ים אטלנטי
  • שמן זית איכותי

אופן ההכנה

  1. פורסים את האפרסקים דק ככל האפשר במנדולינה או בסכין חדה.
  2. מסדרים את פרוסות האפרסקים בצלחת הגשה יפה.
  3. מפזרים את גבינת העזים על האפרסקים, מקשטים בעלי מנטה טריים ומפזרים מעל פיסטוקים שבורים.
  4. מטפטפים מעל שמן זית, בוזקים מעט מלח ומגישים.