מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"
המרכיבים
- 4 אפרסקים
- 100 גרם גבינת עזים מפוררת
- עלי מנטה טריים
- 4 כפות פיסטוקים מקולפים ושבורים בעזרת פטיש מטבח או במעבד מזון
- מלח ים אטלנטי
- שמן זית איכותי
אופן ההכנה
- פורסים את האפרסקים דק ככל האפשר במנדולינה או בסכין חדה.
- מסדרים את פרוסות האפרסקים בצלחת הגשה יפה.
- מפזרים את גבינת העזים על האפרסקים, מקשטים בעלי מנטה טריים ומפזרים מעל פיסטוקים שבורים.
- מטפטפים מעל שמן זית, בוזקים מעט מלח ומגישים.