מרכיבים (4 מנות)
- כ-3 נתחי פילה של דג (דניס, בורי או מוסר) ללא עור ועצמות(כ-100 גרם ליחידה)
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 מנגו קלוף וחצוי, פרוס לרצועות
- 1 בצל סגול קטן, חצוי ופרוס דק
- חופן עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
- מקל סלרי פרוס דק
- רבע פלפל ירוק חריף, חתוך לקוביות קטנטנות
- 1 מלפפון
- שמן זית לפי הטעם
- מיץ לימון לפי הטעם
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- חותכים את הדגים לרוחב באופן גס.
- חותכים את המלפפון לאורך לשני חצאים. מוציאים את הליבה באמצעות כפית וחותכים את המלפפון בזווית, כך שנוצרות קשתות ירוקות.
- מניחים את כל המרכיבים בקערה.
- מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
- מניחים בצלחת בערימה גבוהה.