מאגר המתכונים > דגנים וקטניות
דירוג גולשים (9):
2.5
דרג:
העדפות מיוחדות: צמחוני
מטבח: צרפתי
דרגת קושי: קל
- 3 ביצים אורגניות
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית סוכר
- 2 כפות (30 מ"ל) שמן קנולה
- 2 כוסות (250 גרם) קמח כוסמת
- 2 כוסות (1/2 ליטר) חלב אורגני
- 1/4 כוס (50 מ"ל) שמנת מתוקה אורגנית
- מעט מאוד שמן קנולה לשימון המחבת
- שמים את הביצים בקערה גדולה וטורפים ידנית, עד שהן נעשות אווריריות מאוד. מוסיפים את המלח, הסוכר והשמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים לסירוגין ובהדרגה את הקמח ואת החלב תוך כדי בחישה. מוסיפים את השמנת וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה. מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד כשעתיים, עד שהבלילה הופכת צמיגית מאוד.
- משמנים מחבת במפית משומנת במעט שמן קנולה ויוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת. בעזרת מרית, יוצרים מהבלילה קרפ שטוח. מטגנים על להבה נמוכה עד שמופיעות בועיות על פני הקרפ, הופכים, מטגנים עוד כמה שניות, ומוציאים מהמחבת. ממשיכים כך עם כל כמות הבלילה. מגישים חמים.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content