מתכון של הדסה גורן ממגידו.

מרכיבים

סלט

  • 1 ק"ג גזר קלוף ומגורר גס
  • 1 צרור עירית קצוצה
  • 100 גרם פקאן סיני מסוכר שבור

רוטב

  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס חומץ
  • 2 כפות חרדל
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את הגזר והעירית.
  2. מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים היטב ומנערים.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  4. מפזרים את הפקאן על הסלט ומקפיצים את הסלט קלות.

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר