מתכון של הדסה גורן ממגידו.
מרכיבים
סלט
- 1 ק"ג גזר קלוף ומגורר גס
- 1 צרור עירית קצוצה
- 100 גרם פקאן סיני מסוכר שבור
רוטב
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס חומץ
- 2 כפות חרדל
- 4 כפות סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את הגזר והעירית.
- מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים היטב ומנערים.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מפזרים את הפקאן על הסלט ומקפיצים את הסלט קלות.
מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר