חזה עוף עם קארי בלמון גראס ופלפלים על אורז לבן - מנה עיקרית קלילה, קלה ומהירה להכנה.

מרכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • 4 גבעולי למון גראס חתוכים לפרוסות דקות
  • 3 בצלים ירוקים
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן לטיגון
  • 3 כפית מחית קארי פאננג
  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות רוטב דגים
  • 1 כף רוטב סויה
  • בוטנים מטוגנים קצוצים
  • 2 כוסות אורז יסמין מבושל

אופן ההכנה

  1. מערבבים את העוף, הלמון גראס, הבצל הירוק, המלח, הפלפל וכפית אחת של מחית קארי ומניחים בצד לחצי שעה.
  2. מחממים שמן במחבת או ווק, מקפיצים את הפלפלים החתוכים ומוסיפים את העוף. מקפיצים 5 דקות עד שהעוף מבושל לגמרי.
  3. מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר, שארית מחית הפאננג והבוטנים.
  4. מקפיצים דקה נוספת ומגישים על אורז לבן חם.