איך תרצי את השוקולד שלך? ואתה? על זה בדיוק חשבה המעצבת הצרפתייה הצעירה אלזה לאמבינהכשעיצבה
את SWEET PLAY - טבליות שוקולד מודולריות לאוהבי הזהב המתוק והממכר, שמוכנות להטמיע בתוכן כל תוספת, בכל הרכב וטעם שנרצה.
"זה בדיוק הפוך ממה שלימדו אותנו כשהיינו קטנים, כשאמרו לנו שאסור לשחק עם אוכל", מסבירה לאמבינה, שקראה לפרויקט באופן אירוני "Don't play with food". המשתתפים יכולים לערבב ולהתאים לעצמם את המרכיבים במשך שעות על גבי שעות, בעודם טורפים את המגדנות הטעימות שהורכבו על פי טעמם.
המעצבת הצעירה(24), ילידת העיר ניס בדרום צרפת, סיימה את לימודי העיצוב שלה בצרפת ולאחר טיול של כשנה באוסטרליה נרשמה ללימודי תואר שני באקדמיה לאמנות ולעיצוב ECALבלוזאן, שווייץ. הקיץ, בעודה לומדת בתוכנית המאסטר MAS Luxe, היא כבר זכתה להשתתף בתערוכה שהתקיימה במסגרת Designer Days 2011 בפריז, ובפרויקט משותף של האקדמיה עם מותג הבדולח היוקרתי בקרה במסגרת שבוע העיצוב במילאנו.
מערכת השוקולד המודולרי היתה פרויקט הגמר שלה באקדמיה, שזכה לביקורות מצוינות וזיכה אותה בפרסומים במגזיני העיצוב. את הפרויקט היא יצרה בשיתוף פעולה עם יצרנית השוקולד השווייצית בלונדל , הממוקמת אף היא בלוזאן. לדבריה, היא תשמח להפוך את הפרויקט למסחרי, וממתינה להצעות מעניינות.
ואיך נראה עיטור הגבורה לעובדים שהצליחו במאבק?